سبد خرید
0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

مراحل بازیافت تفلون های صنعتی

۶ مرحله تا بازیافت ضایعات تفلون های صنعتی و پلاستیک های فشرده

زمان مطالعه: 4 دقیقه
زمان مطالعه: 4 دقیقه

۶ مرحله تا بازیافت ضایعات تفلون های صنعتی و پلاستیک های فشرده

یکی از محصولات ساخت بشر که محیط زیست را به خطر می‌اندازد و باید به روش صحیح جمع آوری و بازیافت شود پلاستیک می‌باشد، که از سال ۱۹۵۰ میلادی تا کنون تولید آن رو به افزایش بوده است. یکی از مواردی که باید به آن توجه کنید این است که تولید پلاستیک هر ۱۵ سال دچار جهشی دو برابری می‌شود و همین نکته باعث می‌شود که، به اهمیت آن در تولید محصولات گوناگون پی ببرید. پلاستیک معمولاً در همه تولیدات شرکت‌های گوناگون مانند؛ لوازم خانگی، ساخت قطعات یدکی اتومبیل‌ها و لوازم الکتریکی استفاده می‌شود و در موارد تخصصی‌تر، می‌توان به صنایع تفلون‌های فشرده صنعتی نیز اشاره کرد. مراحل مختلفی برای بازیافت همچنین پلاستیک‌ های فشرده و تفلون‌ های فشرده صنعتی وجود دارد که دربعضی موارد می‌توان یکی از این موارد را حذف و یا با دیگری ترکیب کرد. در ادامه مراحل بازیافت تفلون های صنعتی را برای شما شرح میدهیم.

جمع آوری محصولات پلاستیکی

نخستین مرحله در فرآیند بازیافت محصولات پلاستیکی و ضایعات تفلون‌ های صنعتی جمع آوری ضایعات می‌باشد. یکی از مواردی که در این مرحله بسیار اهمیت دارد این است که، اگر ضایعات پلمیر‌ های صنعتی در سطل‌های زباله معمولی ریخته شوند دیگر قابل بازیافت نخواهند بود. به همین دلیل این بخش از کار، به کارگاه‌ها و قطعه سازان مربوط می‌باشد تا ضایعات تفلون ‌های صنعتی و سوفاله ها را در یک مکان مناسب جمع آوری و ضایعات معمولی و ضایعات پلاستیکی را دقیق تفکیک کنند.

مرتب سازی به چه صورت انجام می شود؟

مرتب سازی مرحله‌ای است که پس از جمع آوری ضایعات پلاستیکی و تفلون‌ ها و انتقال آنها به تأسیسات بازیافت کننده انجام می‌شود. ماشین آلاتی که در کارگاه‌ها وجود دارند ضایعات تفلون ‌های صنعتی و پلاستیکی را بر اساس خصوصیات زیادی دسته بندی و طبقه بندی می‌کنند.

بازیافت تفلون های صنعتی و پلاستیک های فشرده

مرتب سازی و طبقه بندی ضایعات به چند روش انجام می‌شود، که این مرتب سازی بر اساس نوع پلاستیک و رنگ پلاستیک و در بعضی موارد بر اساس نحوه ساخت آنها نیز انجام می‌شود. در مرتب سازی پلاستیک‌ها یک نکته مهم وجود دارد که باید به آن اشاره کرد: اگر نوع ضایعات پلاستیک های فشرده در تأسیسات کارگاهی به صورت اشتباه پردازش شود امکان دارد که از راندمان فرآیند بازیافت کاسته شود.

تغییر اندازه برای بازیافت بهتر تفلون های صنعتی

زمانی که در کارگاه‌های بازیافت، عملیات خرد کردن ضایعات پلاستیکی و دانه بندی سوفاله های تفلون به قطعات کوچک‌تر انجام شود به این عمل تغییر اندازه می گویند. با انجام دادن عملیات تغییر اندازه با یک تیر دو نشان خواهد زده شد؛ اول اینکه با این کار استفاده از پلاستیک را افزایش می‌ یابد و دوم عملیات پردازش و حمل و نقل ضایعات را سهولت بخشیده می شود.
همچنین این عملیات برای کارگاه‌های بازیافت شرایطی را ایجاد می‌کند تا بتوانند به کمک ردیاب‌های فلزی و آهن ربا، تمام ضایعات و زباله‌های غیر پلاستیکی که در عملیات پردازش وجود داشتند را از ضایعات پلاستیکی جدا سازی کنند.

مرحله شناسایی و جداسازی سوفاله‌ی تفلون ها

این مرحله که شناسایی و جداسازی تفلون‌ های صنعتی نام دارد، ابتدا با آزمایش بر روی کوچک‌ترین ذرات سوفاله ها که به منظور تعیین کیفیت و نوع آنها انجام می‌شود آغاز می‌گردد. بررسی کردن چگالی این ضایعات جز اولین آزمایشات بازیافت در بخش شناسایی و جداسازی تفلون‌ های صنعتی می‌باشد، که این آزمایش به این صورت است که، ذرات را در یک مخزن آب گرم بزرگ شناور می‌کنند و ذراتی که چگالی پایین‌تری دارند روی آب شناور می‌شوند و ذرات با تراکم بالاتر در آب غرق می‌شوند.

مرتب سازی ضایعات برای بازیافت تفلون صنعتی

مرحله دوم طبقه بندی تفلون‌های صنعتی به کمک هوای ذرات انجام می‌شود که این اصطلاح یعنی طبقه بندی هوا برای ضخامت و نازک بودن ذرات اطلاق می‌گردد. انجام این بخش به این صورت است که ذرات در یک تونل باد کوچک ریخته می‌شوند و همان‌طور که می‌توان حدس زد، قطعه‌های کوچک به قسمت بالایی تونل هدایت می‌شوند و قطعه‌های بزرگ‌تر در قسمت پایینی تونل خواهند ماند.

ترکیب و پایان بازیافت تفلون های صنعتی

و اما آخرین مرحله فرآیند بازیافت که ترکیب نام دارد و یکی از جالب‌ترین مراحل نیز محسوب می‌شود. در این قسمت تقریباً کارها به پایان رسیده است و ذرات پلاستیکی که طی مراحل مختلف بازیافت شده‌اند به قسمت تولید محصول انتقال داده می‌شوند.

گرانول تفلون صنعتی
مرحله ترکیب با خرد شدن ذرات کوچک و در نهایت ذوب شدن آنها به صورت گلوله‌های پلاستیکی انجام می‌شود که این گلوله‌ های پلاستیکی برای تولید محصولات مختلف انتقال داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط